" " " "
top of page

Onderhoud en herstelling centrale verwarming

Installeren of verwijderen van een cv-radiator door de loodgieter.

MEER DAN ALLEEN ONDERHOUD VAN CENTRALE VERWARMING IN ANTWERPEN

Wij van Smeets te Wilrijk staan niet alleen in voor het onderhoud van uw centrale verwarming, maar voeren ook de nodige herstellingen uit. Daarnaast kunnen we uw centrale verwarming vervangen door een milieuvriendelijker systeem. Wij plaatsen daarbij ketels van merken als JunkersVaillantRemeha. Ten slotte leveren en plaatsen we rookmelders in uw woning. Deze rookmelders voldoen niet alleen aan de wettelijke eisen, maar waarborgen bovendien ook een maximale veiligheid. Daarom kiezen we steeds voor rookmelders die voldoen aan EN-norm 14604 en een batterijduur tot 10 jaar hebben. Ook indien u op zoek bent naar andere melders zoals CO-melders, helpen wij u graag verder.

VERPLICHT ONDERHOUD CENTRALE VERWARMING IN ANTWERPEN

Een goedwerkende centrale verwarming zal veel efficiënter werken en het bedrag op uw energiefactuur flink doen dalen. Daarnaast is een jaarlijks onderhoud van uw centrale verwarming op mazout, indien u een installatie hebt op gas is dit 2jaarlijks. Wij voeren het onderhoud en de nodige controles uit. Hierbij kijken we niet alleen naar het rendement van uw cv-ketel, maar onze technicus zal bovendien ook de verluchting controleren en indien nodig herstellingen uitvoeren aan uw cv. Wij voeren onderhoud en de nodige controles uit indien er verbeteringswerken moeten gebeuren leveren wij eerst een offerte op maat. Na het verplicht onderhoud bezorgen we u de nodige attesten.

contacteer ons voor het onderhoud en de herstellingen aan centrale verwarmingsinstallaties in Wilrijk, Deurne, Hoboken, Ekeren, Borgerhout, Berchem, Mortsel, Hove, Lint, Zwijndrecht, Burcht, Beveren, Melsele en Brasschaat.

Rookmelder

IS UW CENTRALE VERWARMING AAN EEN ONDERHOUDSBEURT OF HERSTELLING TOE? OF WILT U UW CENTRALE VERWARMINGSINSTALLATIE LATEN VERNIEUWEN? CONTACTEER SMEETS NV VOOR UW CENTRALE VERWARMING IN DE REGIO ANTWERPEN.

bottom of page