" " " "
top of page

Onderhoud gasketels en mazoutketels in de regio Antwerpen

ONDERHOUD MAZOUTKETELS EN GASKETELS IN REGIO HOVE, LINT, ZWIJNDRECHT…

In de eerste plaats staan we in voor de verplichte controle van uw gas- of mazoutketel (jaarlijks of tweejaarlijks). Hierbij gaan we na of uw ketel nog efficiënt werkt. Na een positieve keuring bezorgen wij de nodige attesten aan u. Indien nodig voeren we de nodige herstellingen uit. Zo kunnen we onderdelen vervangen of een volledige installatie vernieuwen, al dan niet met behoud van de huidige brandstof of de overstap van mazout naar aardgas. Soms kan het ook gebeuren dat uw installatie een groot onderhoud nodig heeft. Dit is vooral het geval wanneer de warmtewisselaar sporen van aluminiumoxide vertoont.

WANNEER IS EEN ONDERHOUD VAN UW MAZOUT- OF GASKETEL NODIG?

Een jaarlijks onderhoud van uw mazoutketel is verplicht, voor gasketels 2 jaarlijks. De ketel maakt onderdeel uit van uw verwarmingssysteem en een goedwerkende ketel is dan ook essentieel voor een efficiënt stookproces. Wie zijn ketel niet regelmatig laat controleren, riskeert schade op te lopen en kijkt dan ook tegen hogere herstellingskosten aan. U verhoogt echter niet alleen de levensduur van uw verwarmingsketel, maar ook het risico op CO-vergiftiging slinkt aanzienlijk. Profiteer dus van lagere verwarmingskosten door uw gas- of mazoutketel te laten onderhouden door een erkend technicus zoals Smeets uit Wilrijk. U ontvangt steeds een keuringsattest conform de geldende regels.

Attest ondertekend na positieve keuring

WE DOEN DIT ALLES ZOWEL VOOR PARTICULIEREN ALS VOOR BEDRIJVEN EN DIT IN DE OMGEVING VAN BRASSCHAAT, MELSELE, BEVEREN, BURCHT, ZWIJNDRECHT, LINT, HOVE, MORTSEL, BERCHEM, BORGERHOUT, DEURNE, WILRIJK, HOBOKEN EN EKEREN (ANTWERPEN).

IS UW GAS- OF MAZOUTKETEL AAN EEN ONDERHOUDSBEURT TOE?
NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN AFSPRAAK.

bottom of page