" " " "
top of page

Schoorsteenvegen in heel België

Specialist in schouwvegen

Oplossen schouwproblemen

Vogelnest verwijderen

vogelnesten verwijderen in Antwerpen

ANALYSE SCHOORSTEENPROBLEMEN
IN HEEL BELGIË

Smeets staat niet alleen in voor de reiniging van uw schoorsteen, maar komt ook langs bij schoorsteenproblemen. Wij voeren dan de nodige metingen uit en gaan zo nodig over tot camera-inspectie. Hierbij onderzoeken we het volledig kanaal en stellen we een technisch verslag op. Vervolgens stellen we u een passende oplossing voor.

  • Schoorsteenproblemen vaststellen (camera-inspectie en metingen)

  • Oorzaak identificeren

  • Technisch verslag

  • Voorstel oplossingen (bv schouw verhogen, schoorsteen of schoorsteenvoering,…)

  • Vernieuwing schoorsteenkanaal

WAAROM UW SCHOORSTEEN LATEN VEGEN?

Wie gebruikmaakt van een schoorsteen zal merken dat er zich heel wat roet en vuil ophoopt. Dit kan gevaarlijke situaties met zich meebrengen en net daarom is het aangeraden om uw schoorsteen regelmatig te laten onderhouden. Regelmatig onderhoud is verplicht: gas 2 jaarlijks overige jaarlijks. 

Schoorsteenbrand is een mogelijk gevolg van een vervuilde schoorsteen. Daarbij riskeert u eveneens een CO-vergiftiging. Een regelmatig onderhoud is echter niet alleen belangrijk voor uw veiligheid en gezondheid, maar ook voor de efficiëntie van het stookproces. Dit zorgt op zijn beurt dan weer voor een lagere energiefactuur. En dan is het ook nog eens beter voor het milieu!

nesten uit schoorsteen verwijderen in Antwerpen

WIJ VAN SMEETS ZIJN GESPECIALISEERD IN HET ONDERZOEKEN VAN SCHOORSTEENPROBLEMEN EN DOEN DIT AL JAREN VOOR VERZEKERINGSMAATSCHAPPIJEN EN IN HET KADER VAN GERECHTSEXPERTISES.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN VAKMAN DIE UW SCHOORSTEEN VEEGT, ONDERHOUDT OF ZO NODIG INGRIJPT BIJ CALAMITEITEN?
NEEM DAN GEHEEL VRIJBLIJVEND CONTACT OP MET SMEETS TE WILRIJK.

bottom of page